Aura- en chakrareiniging

Je chakra's zijn de poorten naar de buitenwereld. Net zoals de buitendeur moeten ze goed sluiten en ook goed open gaan!

firewolf/drum_kleur_260.jpg

In je aura kan etherisch en astraal vuil zich ophopen. In de aura van veel mensen zitten resten van wrok, verdriet, woede, haat, jaloezie en allerlei andere destructieve emoties. Bij veel mensen zitten de chakra's verstopt door deze schadelijke energieën. De gevolgen kunnen zijn:

healingpics/workshop38.jpg

healingpics/Salieaansteken1.jpg

healingpics/workshop43.jpg

healingpics/Veer5.jpg
 • Je presteert onder je vermogen. Je weet dat je (veel) meer kunt, maar het komt er niet uit.
 • Je dromen zijn duister of je ligt vaak wakker.
 • Soms ben je in de war.
 • Je hebt regelmatig last van hoofdpijn.
 • Periodiek ben je emotioneel, zonder dat daar een goede reden voor is.
 • Je bent vaak moe, prikkelbaar of geïrriteerd.
 • Je neemt je dingen voor, maar je voert ze niet uit.
 • Je laat je regelmatig verleiden tot dingen, die je niet echt wilt.
 • Je hebt last van onredelijke angsten of fobieën.
 • Je hebt vaak last van buikpijn, soms ben je misselijk of moet je overgeven.

Als je vijf of meer van deze symptomen hebt,
maak dan een afspraak voor een aura-reiniging.

De bovenstaande symptomen worden meestal toegeschreven aan psychische problemen. Maar wat zijn psychische problemen en wat doe je er aan? Vaak zegt men ook: 'Het zit tussen je oren!' Dat is niet helemaal juist. Het zit in je aura en je chakra's. En een aura-reiniging kan verlichting brengen.

Je chakra's zijn de poorten met de buitenwereld. Als ze niet goed sluiten, komen er teveel invloeden binnen en verlies je teveel energie. Als ze niet goed openen, word je depressief. Met een ritueel en een TRANCE-FORMATIE kan ik je chakra's veel beter laten functioneren.

 • Overspannen, burn-out, chronische vermoeidheid.
  In veel gevallen zijn drie of vier sessies van twee uur voldoende om weer aan het werk te gaan.
 • Drugsverslaving en alcoholisme worden vaak versterkt of veroorzaakt door chakra's die teveel invloeden binnenlaten. Chakra's kun je zien als de deuren van je huis. Als ze niet goed sluiten, komen ongewenste invloeden binnen. Dan kun je niet meer zelf je leven bepalen.
 • Roken verstopt de chakra's. De rokers die ik ken, laten te weinig energie binnen, waardoor ze verstard zijn. Veel mensen in psychiatrische inrichtingen roken, omdat ze hiermee hun wijd openstaande chakra's een beetje dicht kunnen stoppen.
 • Ik kan je leren je chakra's te beheersen, te versterken en te zuiveren. Feitelijk gaat het hier om geestelijke conditietraining.
 • Voor creatieve mensen: Wanneer je creativiteit verstopt raakt (zoals bij een writers-block), is dit voor mij zichtbaar als een verstopping in je aura en/of chakra's. Door met een vogelveer door je aura te strijken verwijder ik de verstopping en komt je natuurlijke energiestroom weer op gang.
healingpics/mihealing2.jpg

healingpics/Veer6.jpg

healingpics/Veer7.jpg

healingpics/workshop34.jpg

healingpics/workshop42.jpg

Een aura-reiniging geeft rust en nieuwe energie !!!

healingpics/Veer1.jpg

healingpics/workshop38.jpg

healingpics/Salieaansteken1.jpg

healingpics/workshop43.jpg

healingpics/Veer5.jpg

Een aura-reiniging geeft rust, nieuwe energie en stelt je in staat om de draad van je leven weer op te pakken. Persoonlijke counseling helpt je inzicht te krijgen in je situatie en de juiste beslissingen te nemen.

Als ik een aura-reiniging geef, houd ik een shamanistisch ritueel. Dan brand ik salie en veeg de ruimte schoon met een vogelveer. Met de veer of veren kan ik de aura en de chakra's van cliënten schoonvegen. Ik merk duidelijk verschil tussen de verschillende vogels waarvan de veren afkomstig zijn. Sommige veren hebben een heel strenge energie, andere zijn heel speels, weer andere veren sturen mij en de cliënt op een magische reis.

Veel mensen krijgen allerlei vreemde sensaties als ik met de veren de aura schoonveeg. Zelfs terwijl ik meestal ruim 10 cm van het fysieke lichaam verwijderd blijf, voelen mensen de energiedoorstroming veranderen.

Wanneer mensen overspannen zijn, loopt de energie vast in de aura en de chakra's. Daardoor ontstaan te grote spanningen op de ene plaats (meestal in het hoofd of in de maagstreek) en te kleine spanning op andere plaatsen. Met een aura-reiniging kan ik de over-spanning terugbrengen naar normale spanning. Vaak zijn mensen na één of twee behandelingen weer in staat om aan het werk te gaan.

Wanneer mensen depressief zijn, is er te weinig energie. Dit ontstaat vooral wanneer men een onoplosbaar probleem ervaart. Eerst loopt de energie vast, daarna vermindert je lichaam de energie om schade door vastgelopen energie te voorkomen. Depressieve gevoelens zijn meestal snel op te lossen. Een klinische depressie niet. Bij een klinische depressie kan ik vaak wel enige verlichting geven, maar genezing is een langdurig proces.

 

 

Ik doe niet mee met anti-sociale media

 

Ik doe niet mee met facebook, twitter en dergelijke vanwege de voortdurende privacy-schendingen en het anti-sociale gedrag van dit soort anti-sociale media. Anti-sociale media bevorderen autistisch en narcistisch gedrag.

 

 

 

Commentaar formulier

Gebruik dit formulier UITSLUITEND om te reageren op de inhoud van deze pagina of op de commentaren van anderen. Voor contact of om feedback te geven klikt u op:

 

Naam:

Vul uw internet-naam in. Deze naam kan worden gepubliceerd.

Email:

Indien u persoonlijk antwoord wilt, vul dan uw email-adres in. Dit adres wordt niet gepubliceerd of verkocht aan databases.

Commentaar:

  
 
    

Resterend aantal tekens: 5000

Antispam:

In welk jaar werd de euro ingevoerd? (Tweede jaar van de 21e eeuw.)

 

 

Lettergrootte
1   2   3   4   5  
Contrast
normaal
reclame/nula_1000.gif
reclame/RasataHoog.gif