18-07-2024

Spiritual path coaching

 

Wat is je spiritueel pad?

Sommige mensen gebruiken het woord 'spiritueel' terwijl ze 'paranormaal' bedoelen. Wij gebruiken het woord 'spiritueel' voor wijding aan je goddelijke geest, wijding aan je 'divine spirit'.

We verdelen de mens in een aantal lagen:

 • De fysieke laag, je fysieke lichaam.

 • De sentimentele laag, je sentimenteel (of etherisch) lichaam.

 • De emotionele laag, je emotioneel (of astraal) lichaam.

 • De mentale laag, je mentaal lichaam. Hier bevinden de meeste mensen zich. Dit is de laag van je ego, van je gewone dagelijkse persoonlijkheid.

 • De spirituele laag, je spiritueel lichaam. Wanneer men spreekt van 'de god in je hart', dan bedoelt men deze laag. Je spiritueel lichaam bevindt zich niet in je hart, maar je kunt wel via je hart contact maken met het spiritueel lichaam.

 

Leef je voor je ego of voor je spirituele zelf?

In de westerse wereld worden we geconditioneerd en geprogrammeerd om voor ons ego te leven. Leven voor je ziel of voor god is uit de mode. Maar vanuit de spirituele laag gezien, is het ego een illusie. Het ego is onbeduidend. Als je vanuit je ego leeft, ben je altijd bang. Bang om iets leuks niet te krijgen of om iets naars wel te krijgen. Bang om te verliezen, bang om dood te gaan. Dit soort angsten verdwijnen, wanneer je vanuit je spirituele zelf gaat leven.

Je ego en je fysieke lichaam zijn gemaakt door je spirituele zelf. Incarnatie betekent: in het vlees gaan. Je spirituele zelf maakt een fysiek lichaam en verbindt zich daarmee. Als je fysieke lichaam versleten is, werpt het spiritueel zelf het lichaam weg. Dat noemt men dood. Vanuit je spirituele zelf is dit onbelangrijk. Je spirituele zelf maakt gewoon een nieuw lichaam. Dat noemt men re-incarnatie: Opnieuw in het vlees gaan.

 

Je spiritueel pad

De weg van het ego is een weg van angst en teleurstelling. Je spiritueel pad is een veel gemakkelijker weg. Je ego vindt het een moeilijk pad, want het geeft geen status. Vanuit de spirituele laag gezien is maatschappelijke status onbeduidend. Als je eenmaal geleerd hebt vanuit je ziel te leven, verliest het ego zijn macht.

Als je serieus de weg van je ziel wilt gaan en je hebt daarbij coaching nodig, dan kan ik je coachen.

 

Kosten en duur van de coaching

De coaching bestaat uit een aantal indivuele sessies, gewoonlijk één sessie per maand.

 • Duur: 3 tot 5 uur

  Kosten: € 275 (inclusief BTW).

  Deelnemers apprentice program zie: Apprentice programma

 • Indien je dit niet kunt betalen, maar je wilt je wel helemaal wijden aan je spirituele pad, stuur me dan een persoonlijk bericht via het Contact formulier.

Het is niet mogelijk om aan te geven uit hoeveel sessies de coaching bestaat. Dat bepaal je vooral zelf. Wanneer je het genoeg vindt, stop je er gewoon mee. Als je de coaching een paar maanden of een paar jaar wilt onderbreken, is dat geen enkel probleem.

Ik kan je minstens negen jaar maandelijks een sessie geven zonder in herhaling te vervallen. Er zijn een paar mensen, die al meer dan 30 jaar mijn coaching volgen.

 

Voor wie is deze coaching bestemd?

 • Mensen die zoeken naar Verlichting

  Het gewone aardse leven is een droom, het is niet de werkelijkheid. De westerse manier van opvoeden en opleiden misvormt de mensen tot extreem egoïstische mensen, die volledig gevangen zitten in mentale constructies. Het overmatig gebruik van electronische media en de deelname aan 'sociale media' verergert dit probleem. Met al onze welvaart en voorspoed zijn de mensen nog nooit zo ongelukkig en eenzaam geweest.

  Als je wilt ontsnappen aan de gevangenis van je mentale constructies, als je hoger inzicht en hogere ontwikkeling wilt, kan ik je begeleiden.

 • Mensen die spiritueel willen leven

  Onze samenleving is volledig op hol geslagen. Er worden onmogelijke eisen aan je gesteld. Contact krijgen en houden met je spirituele zelf is erg moeilijk geworden.

  Tijdens een persoonlijke sessie kun je vragen stellen over je leven, over beslissingen die je moet nemen, en dergelijke. Je krijgt feedback en hulp bij het oplossen van je problemen.

  Vaak zie je eenvoudige oplossingen over het hoofd, omdat je teveel gericht bent op een probleem. Door er over te praten verminder je de stress en kun je betere strategieen vinden om een beter leven te creeren.

 • Jungiaanse therapeuten

  Ben je een Jungiaanse therapeut of geef je een vorm van therapie of begeleiding waarbij je werkt met de archetypen van Jung? Dan kan ik je leren werken met:

  • De Runentarot. Deze tarot heeft sterke archetypische beelden en heeft leggingen, waarmee je clienten meteen aan de slag kunnen.

  • Yggdrasil: de ijslandse wereldboom. Deze lijkt op de levensboom van de QaBaLaH, maar is veel archetypischer. Yggdrasil heeft 96 TRANCE-FORMATIES met machtige archetypen. Met deze TRANCE-FORMATIES kun je het onbewuste herstructureren.

  • Spiritueel Genezen. Je kunt leren met je chakra's direct de energielichamen van je client te helen en blokkades weg te nemen.

 

firewolf/drum_kleur_260.jpg
 • Het is OOK mogelijk voor (echt)paren of kleine groepen om afgestemde inwijdingen en trainingen te krijgen. Als je dat wilt, vraag me dan om meer informatie met onderstaand formulier.

  Als je als (echt)paar denkt aan scheiding, kunnen jullie voor een paar sessies komen. Wellicht kunnen jullie de relatie herstellen. Anders kunnen jullie in redelijke harmonie uit elkaar gaan. Met een sjamanistisch ritueel kan ik jullie helpen elkaar los te laten.

 

 

 

 

 

 

reclame/groenepolitiek_rabo4.gif

 

Promoot ons !!!

Vindt u deze pagina leuk? Geef de link dan door aan je vrienden.

Ik doe niet veel met twitter of facebook. Maar voel je vrij om over deze pagina te twitteren. Of zet een link naar deze pagina op je facebook pagina, als je die hebt.

 

Mijn facebook pagina is Andreas-Firewolf, mijn linkedin pagina andreas-firewolf. Als je een connectie wilt via sociale media, dan kan dat daar.

 

Geen spionage

Op deze site vind je geen cookies of javacript voor spionage.

Vrijwel alle websites hebben 'google analytics' en knoppen voor facebook, twitter, et cetera. Deze technieken werken meestal met javascript. Nog voor je kunt kiezen voor of tegen 'cookies', sturen deze javascripts je gegevens naar facebook, google et cetera. De Oost-duitse Stasi droomde niet eens over zulke mogelijkheden om mensen helemaal in kaart te brengen.

Op deze website worden dergelijke technieken niet gebruikt. Hier wordt je privacy niet geschonden.

 

Contrast
normaal
Lettergrootte
1   2   3   4   5  

 

Informatie over consulten
Op afstand helen van lichaam, geest en ziel met behulp van de chakra's
Login

Wie en wat is Firewolf ?

 

firewolf/bos2.jpg

 

Beknopte autobiografie van Firewolf.

Contact formulier

Een degelijke meerjarige opleiding in sjamanisme, yoga en spiritualiteit

Van deelnemers wordt ondermeer het volgende verwacht:

Navigeren op deze websites

Deze website heeft veel pagina's en veel informatie. Deze pagina geeft u informatie over hoe u door deze websites kunt navigeren.

Yggdrasil

Over de IJslandse wereldboom:

Wie en wat is Firewolf

firewolf/bos2.jpg

Firewolf aangaande spirituele onderwerpen

Videos met en over Firewolf

Firewolf aangaande wetenschap en spiritualiteit

log2021/DSCF6850.JPG

Ons centrum: Alfheim

Hier kun je in foto's zien hoe ons centrum zich sinds 2004 ontwikkeld heeft.

Algemene informatie over consulten

Een degelijke meerjarige opleiding in sjamanisme, yoga en spiritualiteit

Van deelnemers wordt ondermeer het volgende verwacht:

Aura- en chakra- reiniging met sjamanistisch ritueel

Persoonlijke opleiding of opleiding voor een groep

Leer met je chakra's te genezen
Algemene informatie over opleidingen en workshops
Ontwikkeld door Nul-A Computers