01-01-2010

Spiritueel Genezen

Helen met je chakra's

 

 

spreuken/goudentoekomst.gif

 

 

Wat is spiritueel genezen?

Spiritueel genezen werkt uitsluitend met energie. We werken niet met kruiden, etherische oliën of chemicaliën. De energie die we gebruiken om te genezen komt uit onszelf en uit de kosmos.

Bij spiritueel genezen hoeven we de cliënt niet aan te raken. We kunnen zelfs op kilometers afstand genezen. De cliënt hoeft zich niet uit te kleden. Intiem contact is niet nodig. Voor veel mensen is dat erg prettig.

 

Je kunt alleen deze opleiding volgen. Je kunt ook de opleding tot hoge priester(es) v.d. Cirkel van Licht en Liefde volgen. Spiritueel genezen is onderdeel van de opleiding tot hoge priester(es) v.d. Cirkel van Licht en Liefde

Gewoonlijk kom je naar mij toe voor deze sessies, in het uiterste noord-oosten van Groningen, vlakbij de Duitse grens.

Persoonlijke sessie met Andreas Firewolf
 • Duur: 3 tot 5 uur

  Kosten: € 275 (inclusief BTW).

  Deelnemers apprentice program zie: Apprentice programma

 

 

Wil je een afspraak maken of meer informatie? Contact formulier

 

Chakra's en aura

De mens heeft negen lichamen. Het fysieke lichaam is het meest tastbare lichaam. De andere acht lichamen zijn fijnstoffelijk. Deze acht lichamen worden vaak gezien als lagen van de aura.

 

rasata/aura.jpg
 1. Het fysieke lichaam gekoppeld aan de stuitchakra.

 2. Het sentimenteel (of etherisch) lichaam gekoppeld aan de sekschakra.

 3. Het emotioneel (of astraal) lichaam gekoppeld aan de navelchakra.

 4. Het mentaal lichaam gekoppeld aan de maagchakra.

 5. Het spiritueel lichaam gekoppeld aan de hartchakra.

 6. Het causaal (of karmisch) lichaam gekoppeld aan de keelchakra.

 7. Het evolutionair lichaam gekoppeld aan de medullachakra.

 8. Het monadisch lichaam gekoppeld aan het derde oog.

 9. Het kosmisch lichaam gekoppeld aan de kruinchakra.

 

We werken met negen chakra's. Deze zijn verbonden met de negen lichamen. De stuitchakra (eerste chakra) is verbonden met het fysieke lichaam. Met de stuitchakra kunnen we het fysieke lichaam helen. De hartchakra (vijfde chakra) is verbonden met het spiritueel lichaam. Hiermee kunnen we de ziel helen. De navelchakra (derde chakra) is verbonden met het emotioneel lichaam. Hiermee kunnen we het emotionele deel helen.

Met de negen chakra's kunnen we ieder deel van de mens helen. We kunnen ook direct de geest en de ziel helen. Als je hoog ontwikkeld bent, kun je mensen zelfs karmisch genezen.

 

Beroepsgerichte opleiding

Je kunt Spiritueel Genezen leren in 14 sessies. Na deze sessies heb je de kennis maar niet de ervaring. Door veel te oefenen ontwikkel je een sterke helende kracht. Bij de opleiding zijn TRANCE-FORMATIES op mp3 verkrijgbaar, waarmee je zelf kunt oefenen.

Je kunt deze opleiding voor thuisgebruik doen. Bijvoorbeeld om je kinderen en/of partner mee te behandelen. Meer harmonie in huis kun je zelf creëren.

Deze opleiding is ook beroepsgericht. Als je psycho-therapie geeft kun je tegelijk Spiritueel Genezen.

 • Attentie: Spiritueel Genezen is geen erkende beroepsopleiding en we streven ook geen erkenning na. Je leert zonder aanraking het etherisch lichaam en de hogere lichamen te helen en de geest en de ziel direct te helpen groeien en transformeren. Je kunt deze technieken gebruiken bij coaching en psychotherapie. Je wordt dan een betere zorgverlener. Je kunt Spiritueel Genezen ook toepassen in alle andere situaties waarbij je mensen gerust moet stellen, moet kalmeren, moet motiveren, et cetera. Je leert beter met mensen omgaan.

  Aangezien Spiritueel Genezen werkt op dingen die de medische wetenschap niet erkent, heeft het geen zin om erkenning na te streven.

Spiritueel Genezen is de basis van de opleiding RaSaTa Yoga Instructeur. In deze opleiding leer je cursisten / cliënten te begeleiden naar een hoger niveau van bewustzijn. Tijdens de sessies met je cliënten gebruik je Spiritueel Genezen om hun chakra's te stimuleren en te ontwikkelen en om hun hogere lichamen te laten groeien. Zonder aanraking.

 

Iedereen kan "paranormaal" leren genezen!

Help je medemensen en jezelf!

Hoe vaak gebeurt het dat je je kinderen, vrienden of familieleden ziet lijden onder pijntjes, kwaaltjes of ernstige ziekten? En hoe erg lijd je zelf mee? Hoe vaak voel je je machteloos?

Dit gevoel van machteloosheid is overbodig. Want je kunt nu leren SPIRITUEEL te GENEZEN. Je kunt leren pijnen en spanningen weg te nemen en lichamelijke en geestelijke kwalen te genezen. Ook ernstige kwalen.

In geval van kanker is SPIRITUEEL GENEZEN geen vervanging voor therapie van een specialist, wel een aanvulling. Gaat een patiënt naar een natuurgenezer, dan kun je met SPIRITUEEL GENEZEN het genezingsproces stimuleren. Ondergaat een patiënt chemotherapie, dan kun je met SPIRITUEEL GENEZEN de bijwerkingen verzachten. Is een patiënt niet meer te genezen, dan kun je het stervensproces verzachten en de patiënt helpen de overgang naar een andere wereld te accepteren.

Note: Persoonlijk ben ik niet enthousiast over chemokuren en bestraling. Ik zie meer heil in voorkomen en het gezond maken van het gehele lichaam. (Volgens schattingen van 'de medische wetenschap' (2015) is de kans op het krijgen van kanker met meer dan de helft terug te brengen door gezond te leven!) Tussen 1975 en 2000 was ik sterk tegen chemokuren en bestraling, omdat de schade veel te groot en de overlevingskans veel te klein was. In de laatste jaren zijn vorderingen geboekt, waardoor het beeld wat genuanceerder is. Nu hangt het af van de soort kanker en de middelen die ingezet worden.

Bij bestraling treden effecten op waarmee de reguliere geneeskunde geen rekening mee houdt. Ik heb ooit een meisje gekend, dat op 15-jarige leeftijd overleed aan kanker, na meermalen bestraald te zijn en na meerdere chemokuren. Ik ben niet precies op de hoogte van de details van de behandeling. Na haar dood kwam haar ziel naar mij toe voor healing. Haar ziel was ernstig beschadigd door de behandeling van de kankerartsen. Voor een paar extra maanden voortbestaan op aarde werd haar ziel ernstig mishandeld en werd haar ziel zeer veel pijn gedaan. Ik heb de schade hersteld.

De bovenstaande opmerking geldt ook voor andere ernstige kwalen.

Maak je nuttig!

Hoe voel je je nadat je net een verschrikkelijke hoofdpijn bij een vriend(in) hebt weggehaald? En hoe voel je je nadat je iemand genezen hebt van een vreselijke ziekte? SPIRITUEEL GENEZEN leert je, dat jij machtig én belangrijk bent en dat je je medemensen kunt helpen. Je medemensen hebben je nodig. En diep in je hart weet je dat!

 

spreuken/onbelangrijk.gif

 

Huisdieren reageren vaak zeer goed op SPIRITUEEL GENEZEN. Een vrouw met dertien katten belt mij telkens als één van haar katten ziek is. Op afstand stuur ik genezende energie en korte tijd later is de kat (meestal) genezen. Dit kun jij ook leren!

Paranormaal is NORMAAL:

Helaas zijn er nog steeds mensen die denken, dat "paranormale" gaven aangeboren zijn. Mensen die een TRANCE-FORMATIE opleiding gevolgd hebben, weten wel beter. Iedereen heeft "paranormale" gaven. En daarom zijn deze gaven niet "paranormaal", maar NORMAAL!

Gevoelig of ongevoelig?

Sommige mensen zijn gevoeliger dan anderen. Sommige mensen kunnen zich beter afsluiten dan anderen. Sommige mensen zijn sterker dan anderen. In principe is ieder mens uniek.

Sommige mensen zijn van nature overgevoelig. Paranormale waarnemingen zijn voor hun heel gewoon. Maar overgevoelige mensen missen de innerlijke kracht om zich af te sluiten. Als jij ook overgevoelig bent, dan is deze opleiding ideaal voor jou. Want omdat je je maagchakra en navelchakra leert beheersen, leer jij zelf te bepalen wat je wel en niet binnenlaat. Als je dat geleerd hebt, vind je innerlijke rust.

Andere mensen hebben een heel zwaar pantser om zich heen. Niets kan tot ze doordringen, niets raakt hun. Deze mensen voelen zich vaak eenzaam en onbegrepen. Dit pantser bouwt men op met de maagchakra. Als je ongevoelig bent, is deze opleiding ideaal voor jou. Want in deze opleiding leer je hoe je jezelf kunt openstellen.

Als je partner zich zwaar gepantserd heeft, kun je zijn maagchakra helen. Ook dit leer je in de opleiding SPIRITUEEL GENEZEN.

Het maakt dus niet uit of je overgevoelig, normaal gevoelig of ongevoelig bent. In deze opleiding leer je technieken waarmee je jezelf kunt transformeren tot een sterke SPIRITUEEL GENEZER (m/v).

SPIRITUEEL GENEZEN leert je
dat jij belangrijk en machtig bent,
en dat je je medemensen kunt helpen.
Je medemensen hebben je nodig.
En diep in je hart weet je dat!

14 Workshops of sessies:

 • Wanneer deze opleiding aan groepen wordt gegeven, bestaat deze opleiding uit 14 workshops van een dag.
 • Wanneer deze opleiding aan één persoon of één echtpaar wordt gegeven, bestaat deze opleiding uit 14 trainingssessies van drie tot vijf uur.

1. Genezen met de stuitchakra

In deze les leer je je stuitchakra te ontwikkelen en leer je te genezen in de fysieke dimensie met behulp van je stuitchakra. Je leert spierspanningen te verzachten, zelfs zonder aanraking. Ook leer je de energiestromen Tamas, Rajas en Satvas in harmonie te brengen.

 

2. Genezen met de sekschakra

In deze les leer je je sekschakra te ontwikkelen en leer je te genezen in de sentimentele en etherische dimensie met behulp van je sekschakra. Je leert de etherische chakra's te verbinden met de fysieke zenuwknopen. En je leert het etherisch lichaam te verbinden met zowel het fysieke lichaam als het emotionele lichaam. Je leert ook seksuele problemen te transformeren, zonder je patiënt aan te raken.

 

3. Genezen met de navelchakra

In deze les leer je je navelchakra te ontwikkelen en leer je te genezen in de emotionele en astrale dimensie met behulp van je navelchakra. Je leert de emoties en de opvoeding van je patiënt te transformeren. Je leert ook, hoe je de sociale vaardigheden van je patiënt kunt stimuleren.

 

4. Genezen met de maagchakra

In deze les leer je je maagchakra te ontwikkelen en leer je te genezen in de mentale dimensie met behulp van je maagchakra. Je leert het denken en het voelen van je patiënt in harmonie te brengen en mentale verkrampingen te helen.

 

5. Genezen met de hartchakra

In deze les leer je je hartchakra te ontwikkelen en leer je te genezen in de spirituele dimensie met behulp van je hartchakra. Je leert direct en zonder omwegen de ziel van je patiënt te helen en zijn spiritualiteit te stimuleren. Van hart tot hart laat je genezende energie stromen, zodat de ander spiritueel tot bloei komt.

 

6. Genezen met de keelchakra

In deze les leer je je keelchakra te ontwikkelen en leer je te genezen in de causale dimensie met behulp van je keelchakra. Je leert het karmisch lichaam te ontspannen en karmische littekens te helen. Je leert ook hoe je je patiënt beter kunt laten communiceren.

 

7. Genezen met de medullachakra

In deze les leer je je medullachakra te ontwikkelen en leer je te genezen in de evolutionaire dimensie met behulp van je medullachakra. Je leert hoe je de evolutie van je patiënt kunt stimuleren en hoe je het aanpassingsvermogen van je patiënt kunt versterken.

 

8. Genezen met het derde oog

In deze les leer je je derde oog te ontwikkelen en leer je te genezen in de monadische dimensie met behulp van je derde oog. Je leert hoe je direct de Wil van je patiënt kunt versterken en hoe je de intelligentie beter kunt laten samenwerken met de Wil. Ook leer je, hoe je je patiënt kunt openen voor de goddelijke liefde.

 

9. Genezen met de kruinchakra

In deze les leer je je kruinchakra te ontwikkelen en leer je te genezen in de kosmische dimensie met behulp van je kruinchakra. Je leert, hoe je de kosmologie van je patiënt kunt ontwikkelen. Kosmologie bestaat uit mythologie en filosofie. Beide kanten van je patiënt leer je te transformeren.

 

10. Sympathisch en Parasympathisch Genezen

In deze les leer je de energiestromen Rajas, Satvas en Tamas te ontwikkelen en samen te vlechten tot kundalini. En je leert je de sympathicus en de parasympathicus te genezen. De sympathicus regelt de inspanning en de overlevingsinstincten. De parasympathicus regelt de ontspanning en de regeneratie. Als deze in disharmonie zijn, ontstaan tal van problemen en kwalen.

 

11. Genezen van de moeder

In deze les leer je je leverchakra en miltchakra te ontwikkelen. En je leert de moeder in je patiënt te genezen en diens relatie met diens moeder. Ieder mens (ook mannen) heeft moederlijk gedrag in zich. Dit gedrag is gekopieerd van je moeder en andere moederfiguren. Ongetransformeerd moedergedrag is meestal primitief en destructief. In deze les leer je, hoe je moederlijk gedrag van je patiënt kunt transformeren.

 

12. Genezen van de vader

In deze les leer je je handchakras en voetchakras te ontwikkelen. En je leert de vader in je patiënt te genezen en diens relatie met diens vader. Ieder mens (ook vrouwen) heeft vaderlijk gedrag in zich. Dit gedrag is gekopieerd van je vader en andere vaderfiguren. Ongetransformeerd vadergedrag is meestal primitief en destructief. In deze les leer je, hoe je vaderlijk gedrag van je patiënt kunt transformeren.

 

13. Genezen van het vrouwelijke en van het mannelijke

In deze les genees je het vrouwelijke in je patiënt en diens relatie met vrouwen. Vrouwelijk gedrag is gekopieerd van andere vrouwen. Tegenwoordig is veel vrouwelijk gedrag overgenomen van vrouwfiguren van de t.v. en film. Maar vrouwen in soapseries en films gedragen zich niet zoals in het echte leven. In deze les leer je, hoe je vrouwelijk gedrag van je patiënt kunt transformeren.

 

In deze les genees je het mannelijke in je patiënt en diens relatie met mannen. Mannelijk gedrag is gekopieerd van andere mannen. Tegenwoordig is veel mannelijk gedrag overgenomen van manfiguren van de t.v. en film. Maar mannen in soapseries en films gedragen zich niet zoals in het echte leven. In deze les leer je, hoe je mannelijk gedrag van je patiënt kunt transformeren.

 

14. De Grote Genezer en Genezen op alle niveau's

In deze les genees je jezelf. Je verandert je zelfbeeld en je leert jezelf te zien als een groot genezer. Je leert met je chakra's te werken en je activeert je handchakra's.

 

In deze les kijken we naar je houding tegenover je patiënt (of cliënt) en naar de relaties tussen je patiënt en diens omgeving. Problematische interacties tussen jou en je patiënt en tussen je patiënt en diens omgeving leer je te transformeren.

 

Niet zomaar een opleiding

Zoals je ziet, is dit niet zomaar een cursusje. Wanneer je het lesmateriaal echt goed verwerkt hebt, kun je niet alleen het lichaam, maar ook de geest en de ziel van mensen genezen. Je hebt dan bewustzijn van de hogere sferen en je kunt op alle niveau's genezen.

Dit leer je natuurlijk niet in 16 lesdagen. In 16 lesdagen leer je alle technieken en hoe je die technieken kunt gebruiken. Alleen door regelmatig oefenen krijg je deze technieken onder de knie. Hoe vaker en regelmatiger je oefent, hoe beter je wordt.

De timmerman

Een timmerman kan in een korte cursus leren, wat je met een nieuw gereedschap kunt doen en hoe je het gebruikt. Na de cursus krijgt hij het nieuwe gereedschap onder de knie door er vaak mee te werken. Alleen door jarenlange ervaring wordt men een techniek meester. Dit geldt ook voor de technieken van SPIRITUEEL GENEZEN.

De TRANCE-FORMATIES van SPIRITUEEL GENEZEN zijn beschikbaar als mp3 bestand. Thuis kun je naar deze mp3's luisteren en de technieken oefenen. En terwijl je deze technieken oefent, kun je jezelf of je medemensen genezen. Zo leid je jezelf op tot SPIRITUEEL GENEZER (m/v), terwijl je tegelijk goed werk doet.

Wat kun je bereiken?

In 14 sessies leer je ontzettend veel. Na afloop van de opleiding heb je veel meer inzicht in jezelf en veel meer zelfbeheersing. Door deze opleiding word je veel sterker en ben je beter in staat om mensen te genezen. Maar het duurt enige tijd voor je alle technieken goed beheerst. Hoelang? Dat hangt van jou af. Als je iedere dag een TRANCE-FORMATIE doet, zoals we aanbevelen, dan leer je ontzettend snel. Dan behoor je over een jaar tot de beste genezers. Maar doe je na de opleiding de TRANCE-FORMATIES nooit meer, dan zakt de kennis na verloop van tijd weer weg. Ook dan is deze opleiding een geweldige ervaring. Maar je haalt er dan niet uit, wat er in zit.

Je wordt niet opgeleid tot therapeut

Deze opleiding leidt niet op tot (alternatief) therapeut. Daar is deze opleiding te kort en te beperkt voor. Je leert genezende technieken. Om therapie te kunnen geven heb je sociale vaardigheden, beroepsethiek en kennis van lichaam, geest en ziel nodig.

 • Mensen die al therapeut zijn, kunnen met deze opleiding hun vaardigheden en mogelijkheden uitbreiden.
  • Een klinisch psychiater bemerkte, dat hij na het volgen van deze opleiding beter in staat was diagnoses te stellen. Met name bij WAO-keuringen en keuringen voor de rechtbank voelde hij zich beter in staat om simulanten en mensen met echte problemen van elkaar te onderscheiden.
 • Mensen die therapeut willen worden, vinden in deze opleiding een belangrijke stap in de richting van therapeut.
 • Gewone mensen kunnen met deze technieken hun kinderen, familieleden, partner, vrienden en huisdieren steunen.

Kun jij dit wel?

Veel cursisten beginnen met de nodige aarzelingen aan deze opleiding.
"Kan ik dit wel?, "Ben ik wel goed genoeg?", zijn veel gestelde vragen.

Iedereen kan leren lopen. Maar niet iedereen kan de 100 meter in 10 seconden lopen. Zo kan ook iedereen SPIRITUEEL GENEZEN. Het is een natuurlijke gave. Maar niet iedereen kan mensen uit coma halen of van kanker genezen. Niet iedereen kan "wonderen" verrichten. Maar als je de wil hebt om dit te leren, en je bent bereid om daar veel tijd en energie in te steken, dan kun je met deze opleiding heel ver komen.

 

spreuken/hogerswijden.gif

 

Reacties van cursisten

Het is geen kwestie van geloven. Als ik mezelf kan genezen, dan genees ik ook anderen. Dan ben ik dus therapeut. Wel zo praktisch om dan een concrete opleiding te volgen. Deze opleiding is er eindelijk één die voldoet: Concreet, duidelijk en gemakkelijk toepasbaar. G. Veugen.

Deze opleiding is bijzonder krachtig in alle opzichten. Ook zeer intensief. Het is moeilijk onder woorden te brengen. Dit moet je gewoon ervaren. Je kunt gemakkelijker aura's zien dan je zelf denkt. J. Cuppen.

Dit is één van de weinige opleidingen die zonder twijfelende omwegen gewoon direct aan het werk gaat, volgens structuren die mijn geest begrijpt. Onze grootste blokkade is juist deze twijfel. Deze methode confronteerde me eenvoudig met beelden die mijn geest (mind) niet langer in twijfel kon trekken. Edwin M.

Gezondheid is niet te koop.
maar de vaardigheden om jezelf gezond te maken wel.

Ontwikkeld door Firewolf

Deze opleiding is ontwikkeld en wordt gegeven door Firewolf. Firewolf is een bijzonder sterk genezer, en dat hebben al heel veel mensen ervaren. Tijdens deze opleiding begeleidt hij je met zijn energie. En hij helpt je je chakra's te ontwikkelen en te openen. Veel cursisten zagen met behulp van Firewolf's kracht aura's en chakra's. En dat ging veel gemakkelijker dan ze zelf hadden verwacht.

Als een zieke in de buurt van Firewolf komt, gaat het meestal direct veel beter. Mensen die duizelijk of misselijk zijn, voelen zich meestal meteen sterker worden. En wat zieke honden of katten betreft: Een aanraking van Firewolf is meestal voldoende om ze te genezen.

Artikel over kwakzalverij en de farmaceutische maffia

 

reclame/groenepolitiek_rabo.gif

 

Promoot ons !!!

Vindt u deze pagina leuk? Geef de link dan door aan je vrienden.

Ik doe niet veel met twitter of facebook. Maar voel je vrij om over deze pagina te twitteren. Of zet een link naar deze pagina op je facebook pagina, als je die hebt.

 

Mijn facebook pagina is Andreas-Firewolf, mijn linkedin pagina andreas-firewolf. Als je een connectie wilt via sociale media, dan kan dat daar.

 

Geen spionage

Op deze site vind je geen cookies of javacript voor spionage.

Vrijwel alle websites hebben 'google analytics' en knoppen voor facebook, twitter, et cetera. Deze technieken werken meestal met javascript. Nog voor je kunt kiezen voor of tegen 'cookies', sturen deze javascripts je gegevens naar facebook, google et cetera. De Oost-duitse Stasi droomde niet eens over zulke mogelijkheden om mensen helemaal in kaart te brengen.

Op deze website worden dergelijke technieken niet gebruikt. Hier wordt je privacy niet geschonden.

 

Commentaar formulier

Dit formulier is UITSLUITEND om commentaar te geven op deze pagina. Wat u schrijft kan gepubliceerd worden.

Om een bericht te sturen naar Andreas Firewolf klikt u op Contact formulier

Om feedback te geven op deze pagina klikt u op:

 

 

Gebruik dit formulier UITSLUITEND om commentaar te geven op de inhoud van deze pagina of op de commentaren van anderen.

Voor het doorgeven van taalfouten of fouten in feiten: Klik op "Feedback geven".

Als u wilt reageren op deze pagina, vul dan de volgende velden in.

Schermnaam:

Schermnaam is de naam die anderen zien. Voor extra veiligheid is het beter wanneer uw schermnaam anders is dan uw gebruikersnaam. Minimaal 3 characters. Toegestane tekens: hoofdletters, kleine letters, cijfers, spatie, - en _

Email:

Indien u persoonlijk antwoord wilt, vul dan uw email-adres in. Dit adres wordt niet gepubliceerd of verkocht aan databases.

Commentaar of vraag:

Resterend aantal tekens: 5000

Antispam:

Indien u een mens bent, vul dan deze vraag correct in.

Hoeveel is zes gedeeld door 3

Contrast
normaal
Lettergrootte
1   2   3   4   5  

 

Aanklacht tegen de Vereniging tegen kwakzalverij en de farmaceutische maffia
Login
Contact formulier

Een degelijke meerjarige opleiding in sjamanisme, yoga en spiritualiteit

Van deelnemers wordt ondermeer het volgende verwacht:

Persoonlijke opleiding of opleiding voor een groep

Navigeren op deze websites

Deze website heeft veel pagina's en veel informatie. Deze pagina geeft u informatie over hoe u door deze websites kunt navigeren.

Yggdrasil

Over de IJslandse wereldboom:

Chakras en aura, kundalini, yoga

Ademoefeningen

Opleiding en persoonlijke begeleiding

Cursus RaSaTa-yoga

Ontwikkeld door Nul-A Computers