24-04-2023

Navigatie

 

Deze website heeft veel pagina's en veel informatie. Deze pagina geeft informatie over hoe je door deze websites kunt navigeren.

Hierboven gebruikte ik het woord website en websites. Dit is geen fout. Het woord website verwijst naar het domein andreasfirewolf.com. Op dit domein zijn er verschillende sites. Elke site heeft zijn eigen lay-out en menusysteem. Deze sites zijn:

 • Home, de standaardwebsite.

  Als je klikt op

  Home

  dan ga je naar de standaardsite. Hier vind je blogs van mij, persoonlijke informatie en sociale en politieke opvattingen.

 • Yggdrasil

  Als je klikt op

  Yggdrasil

  dan ga je gaat naar een site gewijd aan Yggdrasil, de oude Germaanse wereldboom. Hier vind je wat algemene informatie over Yggdrasil en het sjamanisme. Leden vinden hier meer informatie.

 • Runen

  Als je klikt op

  Runen

  dan ga je naar een site gewijd aan de Runen-Tarot. Hier vind je informatie over Runen en de Runen tarot. Leden kunnen toegang krijgen tot speciale lessen om de Runen Tarot te leren gebruiken.

 • RaSaTa

  Als je klikt op

  RaSaTa

  dan ga je naar een site gewijd aan RaSaTa yoga. Hier vind je informatie over chakra's en de aura, kundalini en de drie guna's en diverse aspecten van yoga.

 

Vier navigatieniveaus

Er zijn vier menuniveaus om je te helpen navigeren:

 1. Sitenavigatie:

  Met dit menu kun je de site kiezen (default, yggdrasil, runen, rasata), je kunt naar de inlogpagina gaan en naar het contactformulier. Dit menu wordt verticaal of op een klein scherm horizontaal weergegeven. Zie hieronder.

 2. Hoofdnavigatie:

  Met dit menu kun je de hoofdonderwerpen kiezen van de site waarop je je bevindt (standaard, yggdrasil, runen, rasata). Dit menu wordt weergegeven als een horizontale lijn met opties.

 3. Navigatie op het tweede niveau:

  Dit navigatieniveau wordt alleen weergegeven als er veel keuzes zijn. Meestal is het niet beschikbaar. Als het beschikbaar is, wordt het weergegeven als een horizontale lijn net onder de hoofdnavigatie.

 4. Navigatie op het derde niveau:

  De menu-opties in dit niveau verwijzen naar een enkele webpagina. Dit menu wordt verticaal of horizontaal weergegeven, afhankelijk van je schermbreedte. Zie hieronder.

 

Wat is je schermbreedte?

Hoe de navigatie eruitziet, hangt af van de breedte van je scherm (of venster om precies te zijn).

 • Als je schermbreedte kleiner is dan 640 pixels, vindt je de sitenavigatie als een horizontale lijn met opties onder het zoekveld.

 • Als je schermbreedte 640 pixels of meer is, vindt je de sitenavigatie als een groep opties verticaal bovenaan en links van de webpagina.

 • Als je scherm minder dan 800 pixels breed is, vindt je de navigatie op het derde niveau als een horizontale lijn met opties onder de hoofdnavigatie en de navigatie op het tweede niveau.

 • Als je schermbreedte 800 pixels of meer is, vindt je de navigatie op het derde niveau als opties verticaal links van de webpagina.

 

 

reclame/groenepolitiek_rabo4.gif

 

Promoot ons !!!

Vindt u deze pagina leuk? Geef de link dan door aan je vrienden.

Ik doe niet veel met twitter of facebook. Maar voel je vrij om over deze pagina te twitteren. Of zet een link naar deze pagina op je facebook pagina, als je die hebt.

 

Mijn facebook pagina is Andreas-Firewolf, mijn linkedin pagina andreas-firewolf. Als je een connectie wilt via sociale media, dan kan dat daar.

 

Geen spionage

Op deze site vind je geen cookies of javacript voor spionage.

Vrijwel alle websites hebben 'google analytics' en knoppen voor facebook, twitter, et cetera. Deze technieken werken meestal met javascript. Nog voor je kunt kiezen voor of tegen 'cookies', sturen deze javascripts je gegevens naar facebook, google et cetera. De Oost-duitse Stasi droomde niet eens over zulke mogelijkheden om mensen helemaal in kaart te brengen.

Op deze website worden dergelijke technieken niet gebruikt. Hier wordt je privacy niet geschonden.

 

Commentaar formulier

Dit formulier is UITSLUITEND om commentaar te geven op deze pagina. Wat u schrijft kan gepubliceerd worden.

Om een bericht te sturen naar Andreas Firewolf klikt u op Contact formulier

Om feedback te geven op deze pagina klikt u op:

 

 

Gebruik dit formulier UITSLUITEND om commentaar te geven op de inhoud van deze pagina of op de commentaren van anderen.

Voor het doorgeven van taalfouten of fouten in feiten: Klik op "Feedback geven".

Als u wilt reageren op deze pagina, vul dan de volgende velden in.

Schermnaam:

Schermnaam is de naam die anderen zien. Voor extra veiligheid is het beter wanneer uw schermnaam anders is dan uw gebruikersnaam. Minimaal 3 characters. Toegestane tekens: hoofdletters, kleine letters, cijfers, spatie, - en _

Email:

Indien u persoonlijk antwoord wilt, vul dan uw email-adres in. Dit adres wordt niet gepubliceerd of verkocht aan databases.

Commentaar of vraag:

Resterend aantal tekens: 5000

Antispam:

Indien u een mens bent, vul dan deze vraag correct in.

Wat is vier maal 2

Contrast
normaal
Lettergrootte
1   2   3   4   5  

 

Login
Contact formulier

Navigeren op deze websites

Deze website heeft veel pagina's en veel informatie. Deze pagina geeft u informatie over hoe u door deze websites kunt navigeren.

Yggdrasil

Over de IJslandse wereldboom:

Wie en wat is Firewolf

firewolf/bos2.jpg

Firewolf aangaande spirituele onderwerpen

Videos met en over Firewolf

Firewolf aangaande wetenschap en spiritualiteit

firewolf/ANDREAS.JPG

Consulten, workshops en begeleiding

log2021/DSCF6850.JPG

Ons centrum: Alfheim

Hier kun je in foto's zien hoe ons centrum zich sinds 2004 ontwikkeld heeft.

Ontwikkeld door Nul-A Computers