01-07-2009

Red jezelf

Is de wereld ziek?

Sinds Al Gore zijn film 'An inconvenient truth' uitbracht maken veel mensen zich zorgen over de toekomst. Ik heb heel wat van dit soort golven gezien, zelfs in deze incarnatie. In de jaren '70 van de vorige eeuw geloofden veel mensen, dat het einde nabij was. Toen 1984 naderde, predikten veel mensen de ondergang. In het jaar 2000 zou het echt gaan gebeuren. Toen op 1 januari 2000 de UFO's maar niet wilden landen, waren veel mensen teleurgesteld. Nu is 2012 het volgende grote evenement. Andere mensen geloven in een snelle klimaatverandering.

Omdat mensen zich zorgen maken mensen ze iets te moeten doen om 'de aarde te redden'. Regelmatig krijgen we oproepen 'om de aarde te helen', 'om te mediteren om de aarde te redden'. Moeten we 'de aarde redden'? Is er iets dat het redden waard is? Of is dit hoogmoed en egocentrisme?

Allereerst: er is niets mis met de wereld. Mensen zijn gewoon een onderdeel van de evolutie van de aarde. In de afgelopen drie miljard jaren is er veel koolstof in de aardkorst terecht gekomen. Mensen brengen die koolstof opnieuw in omloop. Koolstof is gewoon voedsel voor planten. Als er meer CO2 in de lucht komt, groeien de planten beter. Misschien help je de aarde wel door met de auto te rijden.

Als je gaat 'mediteren om de planeet te redden', zend je het idee uit dat er iets mis is. Geloof je dat de aarde fout is? Waarschijnlijk niet. Geloof je dat de mensen fout zijn? Ja! Dat is het idee dat je uitzendt. Als je 'mediterrt om de planeet te redden', zend je het idee uit dat het gedrag van mensen fout is. Dat is een agressieve daad tegenover je medemensen.

Verbeter de wereld, begin met jezelf

Geloof je, dat jij fout bent? Verbeter dan je eigen gedrag. 'Mediteer om jezelf te redden'!

Ik heb zo'n 200 TRANCE-FORMATIE CD's gemaakt waarmee je jezelf kunt veranderen. Een TRANCE-FORMATIE is een meditatie voor jezelf, waarmee je je gedrag, je houding en je normen en waarden kunt transformeren. Het is heel agressief om de wereld of andere mensen te willen veranderen. Het is heel goed om jezelf te veranderen. Verbeter de wereld, begin met jezelf!

De wereld is aan het veranderen

Ik zeg niet dat Al Gore het verkeerd heeft. Al Gore's film wijst in de juiste richting. Maar ik interpreteer de feiten anders.

Ja, de aarde is aan het veranderen. Het klimaat verandert. Maar is dat verkeerd?

Als we doorgaan met het gebruik van olie, gas en kolen, hebben we grote invloed op de planeet. De temperatuur kan een paar graden stijgen. Met twee graden temperatuurstijging stijgt de zeespiegel 25 meter. Nederland wordt dan Noordzee-bodem. Wat is daar mis mee?

Er komen andere veranderingen aan. Het magnetisch veld van de aarde is fors verminderd. Dat staat los van menselijke activiteiten. Het is een natuurlijk proces. Sommige wetenschappers geloven, dat de polen gaan wisselen. De noordpool wordt zuidpool en de zuidpool wordt noordpool. De laatste keer dat dat gebeurde was 720.000 jaar geleden. Dit kan grote invloed hebben op alle levende wezens op aarde.

Je kunt je tegen de veranderingen verzetten en uitsterven. Je kunt je ook aanpassen aan de nieuwe aarde. Ik raad je aan je verzet te staken en de veranderingen te verwelkomen.

Red jezelf!

Je kunt de mensheid verdelen in twee groepen. De ene groep leeft in het hoofd en hoofd en hart zijn gescheiden. Deze mensen sterven uit. De andere groep leeft met het hart en het hoofd. Veel van deze mensen zullen de veranderingen overleven.

Als je gelooft dat alles hetzelfde blijft, of als je gelooft dat je de veranderingen kan tegenhouden, dan pas je jezelf niet aan. Je blijft in de grote stad wonen of vlakbij zee. Dit vermindert je overlevingskansen.

Als je gelooft dat de aarde verandert en je past je aan, vergroot je je kans om te overleven. Vecht niet tegen de veranderingen, maar pas je aan. Probeer niet de aarde te redden. De aarde redt zichzelf wel. Red liever jezelf. Maar hoe doe je dat?

 1. Verlaat de grote steden, zoek hogere grond in een agrarisch gebied.
 2. verbind je met gelijkgestemde mensen met een sterke wil om te overleven. Vorm een stabiele groep met deze mensen en leer te werken met groep-energie en groeps-processen. Kijk hiervoor bij de Cirkel van Licht en Liefde.
 3. Leer leven zonder supermarkt, zonder elektriciteitsleverancier. Leer zelf voedsel kweken en te bewaren. Leer een huis te bouwen. Leer regenwater te gebruiken, afvalwater te zuiveren, elektriciteit op te wekken.
 4. Leer materialen te vinden en te bewerken om te bouwen en voor gereedschap. Leer metaal en steen te bewerken.
 5. Leer samenwerken met andere groepen, leer ruilhandel. Leer dingen te maken of diensten te leveren, die je kunt uitwisselen met andere mensen.
 6. Leer te onderwijzen, om kinderen te onderwijzen. Verzamel boeken om zelf te leren en om kinderen van je groep te onderwijzen. Vertrouw niet teveel op e-boeken, DVD's, etcetera. Zonder computer heb je er niet veel aan.
 7. Leer je gezondheid in eigen hand te nemen. Leer zoveel mogelijk van moderne geneeskunde en kruidengeneeskunde. Moderne geneeskunde kan wegvallen tijdens de veranderingen.
 8. Leer je sensuele, emotionele, mentale en spirituele gezondheid in eigen hand te nemen. Leer psychologie, seksuologie en spiritualiteit.

Probeer niet alles zelf te doen. Specialiseer je in twee of drie gebieden. Verenig je men gelijkgestemde mensen, die zich in andere gebieden specialiseren. In een goede groep wordt ieder essentieel gebied verzorgd door minimaal twee personen. Als een persoon ziek wordt of overlijdt, is er een ander die het kan voortzetten.

De eerste stappen

Allereerst moet je mentaal veranderen. Bereid je voor op een totaal ander leven.

Wordt harder! Als je nooit in een oorlogsgebied hebt geleefd, nooit echt problemen hebt gekend, dan kun je emotioneel of zelfs sentimenteel worden over mensen die sterven. Dat is zinloos. Als de gehele westerse samenleving dit jaar zou veranderen, kunnen we rampen vermijden. Dat is niet waarschijnlijk. Mensen proberen hun levensstandaard vast te houden zo lang als ze kunnen. Een grote en snelle klimaatverandering is onvermijdelijk, velen zullen sterven. Niet een paar millioen, eerder een miljard of meer. Het is moeilijk je een miljard doden of meer voor te stellen in amper 10 jaar tijd. In de gehele tweede wereldoorlog stierven 'slechts' 54 millioen mensen. Stel je voor: 10 jaar lang sterven er jaarlijks twee keer zoveel mensen als in de gehele tweede wereldoorlog. Voordat dit begint, dien je harder te worden, dien je je sentimentaliteit te overwinnen.

Richt je op overleven met een groep. In een groep leven is moeilijk als je westers bent opgevoed. Je moet je mentaliteit veranderen, je houding veranderen, je persoonlijkheid veranderen. Dat kost tijd.

Vorm een groep of wordt lid van een groep. Je moet ontdekken wie en wat je bent. Als je een leider bent, leer dan te leiden en je eigen groep te vormen. Ben je een volger, zoek dan een leider die je vertrouwt. Samen met andere leden van je groep dien je te leren leven in een groep en je dient overlevings-vaardigheden te leren.

Stop met tijdverspillen! Leer de eerste stappen dit jaar. Aarzel niet. Leer overleven. Of als je niet wilt overleven: Besteed je tijd dan aan het afmaken van dit leven, voordat de rampen beginnen. Vraag jezelf: Als dit je laatste jaar is, wat moet je dan doen in de resterende tijd? Doe die dingen. Blijk je nog een jaar te hebben, stel de vraag dan opnieuw.

Geloof niet dat de wereld in een dag eindigt of in een dag gered wordt. The UFO's landen niet in 2012, mensen worden niet van de ene dag op de ander geweldige mensen. Mensen zijn moeilijk te veranderen. Degenen die hard aan zichzelf werken veranderen maar heel langzaam. Ik spreek uit ervaring. Ik ben mezelf al sinds 1974 aan het veranderen.

Het einde van de westerse samenleving komt niet in een klap, maar in een aantal rampen en crisissen. Je kunt stormen als Katrina verwachten, sommige nog erger. Je kunt een geleidelijke stijging van de zeespiegel verwachten, met bijbehorende overstromingen. Dan zoeken mensen hogere grond. Dit kan een derde wereldoorlog veroorzaken, maar ik hoop, dat we dat kunnen vermijden. Overheidsdiensten worden geleidelijk onbetrouwbaar en vallen uit. Elektriciteit kan uitvallen, de voedselvoorziening in grote steden kan problematisch worden, medische diensten kunnen overbelast raken en uitvallen. Je kunt epidemieën krijgen door falende medische voorzieningen.

Cirkel van Licht en Liefde

De Cirkel van Licht en Liefde kan helpen te overleven. Op het fysieke niveau is het een groep mensen, die op spirituele wijze willen leven. Zo beschouwd heb je er veel aan, zelfs als er geen rampen komen.

Gezien vannuit spiritueel niveau in het een groep mensen die de macht nemen over hun leven met spirituele krachten. Met TRANCE-FORMATIES en visualisaties kunnen we invloed uitoefenen op de dingen die komen gaan. Je kunt visualiseren dat planten gezond zijn en de oogst overvloedig. Je kunt visualiseren dat je gezond blijft en een gezonder en prettiger leven leidt. Je kunt harmonie visualiseren in je eigen Cirkel van Licht en Liefde. Je kunt visualiseren ... Met visualisatie en andere spirituele technieken kun je de overlevingskansen van je groep vergroten.

In de Cirkel van Licht en Liefde werken we met negen dimensies. De eerste vijf zijn:

 1. Fysieke dimensie
 2. Sensuele (of etherische) dimensie
 3. Emotionele (of astrale) dimensie
 4. Mentale dimensie
 5. Spirituele dimensie

Er zijn technieken om in de verschillende dimensies te werken en de omgeving in ieder van deze dimensies te verbeteren. Als je je niet bewust bent van de emotionele dimensie en je reinigt deze dimensie niet regelmatig, dan kunnen emotionele conflicten ontstaan. Dit kan je groep uit elkaar scheuren. Met simpele technieken kun je de emotionele dimensie reinigen en emotionele conflicten bezweren.

Cirkel van Licht en Liefde.

 

 

Met Licht en Liefde, Andreas Firewolf

Korte auto-biografie

 

 

 

reclame/groenepolitiek_rabo8.gif

 

Promoot ons !!!

Vindt u deze pagina leuk? Geef de link dan door aan je vrienden.

Ik doe niet veel met twitter of facebook. Maar voel je vrij om over deze pagina te twitteren. Of zet een link naar deze pagina op je facebook pagina, als je die hebt.

 

Mijn facebook pagina is Andreas-Firewolf, mijn linkedin pagina andreas-firewolf. Als je een connectie wilt via sociale media, dan kan dat daar.

 

Geen spionage

Op deze site vind je geen cookies of javacript voor spionage.

Vrijwel alle websites hebben 'google analytics' en knoppen voor facebook, twitter, et cetera. Deze technieken werken meestal met javascript. Nog voor je kunt kiezen voor of tegen 'cookies', sturen deze javascripts je gegevens naar facebook, google et cetera. De Oost-duitse Stasi droomde niet eens over zulke mogelijkheden om mensen helemaal in kaart te brengen.

Op deze website worden dergelijke technieken niet gebruikt. Hier wordt je privacy niet geschonden.

 

Commentaar formulier

Dit formulier is UITSLUITEND om commentaar te geven op deze pagina. Wat u schrijft kan gepubliceerd worden.

Om een bericht te sturen naar Andreas Firewolf klikt u op Contact formulier

Om feedback te geven op deze pagina klikt u op:

 

 

Gebruik dit formulier UITSLUITEND om commentaar te geven op de inhoud van deze pagina of op de commentaren van anderen.

Voor het doorgeven van taalfouten of fouten in feiten: Klik op "Feedback geven".

Als u wilt reageren op deze pagina, vul dan de volgende velden in.

Schermnaam:

Schermnaam is de naam die anderen zien. Voor extra veiligheid is het beter wanneer uw schermnaam anders is dan uw gebruikersnaam. Minimaal 3 characters. Toegestane tekens: hoofdletters, kleine letters, cijfers, spatie, - en _

Email:

Indien u persoonlijk antwoord wilt, vul dan uw email-adres in. Dit adres wordt niet gepubliceerd of verkocht aan databases.

Commentaar of vraag:

Resterend aantal tekens: 5000

Antispam:

Indien u een mens bent, vul dan deze vraag correct in.

Wat is 15 plus achtentwintig

Contrast
normaal
Lettergrootte
1   2   3   4   5  

 

Login

Wie en wat is Firewolf ?

 

firewolf/bos2.jpg

 

Beknopte autobiografie van Firewolf.

Contact formulier

Navigeren op deze websites

Deze website heeft veel pagina's en veel informatie. Deze pagina geeft u informatie over hoe u door deze websites kunt navigeren.

Yggdrasil

Over de IJslandse wereldboom:

Wie en wat is Firewolf

firewolf/bos2.jpg

Firewolf aangaande spirituele onderwerpen

Videos met en over Firewolf

Firewolf aangaande wetenschap en spiritualiteit

firewolf/ANDREAS.JPG

Consulten, workshops en begeleiding

log2021/DSCF6850.JPG

Ons centrum: Alfheim

Hier kun je in foto's zien hoe ons centrum zich sinds 2004 ontwikkeld heeft.

De schadelijke gevolgen van ego?e

Spiritueel Materialisme vervuilt de astrale werelden

Materialisme is de gehechtheid aan bezittingen, status of welvaart. Spiritueel materialisme is de gehechtheid aan spirituele status, gehechtheid aan een bepaald geloof. Het idee dat jij hoger bent omdat je een bepaald geloof hebt, of een bepaalde geestelijke leer volgt, is een uiting van spiritueel materialisme.

Spiritueel materialisme is ook het inzetten van spirituele middelen om egoïstische aardse doelen te bereiken.

Moeten we de wereld redden of red deze zichzelf wel ???
Evolutionaire zeef
Ontwikkeld door Nul-A Computers