20-01-2018

Mentale, emotionele en sensationele hygiene

 

Fysieke hygiene en hogere hygiene

In de late middeleeuwen ontstonden er allerlei epidemieën, zoals builenpest, zwarte pest, et cetera. De meeste epidemieën waren het gevolg van slechte fysieke hygiene. Toen men de huizen beter schoon hield, riolering aanlegde en men vaker in bad ging, verdwenen de meeste epidemieën. De epidemieën die nog wel voor kwamen, waren minder erg en waren eerder voorbij.

Tegenwoordig (2018) zijn er veel niet-fysieke epidemieën. De ene epidemie van waanzin en/of idiotie is nog niet voorbij en de volgende dient zich al weer aan. Momenteel (2018) is de wereld in de greep van 'Trump-isme'. Een vorm van collectieve waanzin, die men zich tien jaar geleden niet had kunnen voorstellen.

Niet-fysieke epidemieën komen voort uit gebrek aan:

 • Mentale hygiene

  De mentale wereld bestaat uit gedachten en gevoelens. We noemen ze 'mentalen'. Mentalen kunnen zich verspreiden zoals genen en zoals virussen. De verspreiding van mentalen kan epidemische vormen aannemen. In korte tijd komt dan een hele cultuur in de greep van een bepaald idee of een bepaald gevoel.

  Het mentaal lichaam is verbonden met de maagchakra. Reiniging en versterking van je maagchakra en mentaal lichaam gaan samen.

  Je kunt leren je mentale omgeving reinigen met je maagchakra.

 • Emotionele hygiene

  De emotionele wereld bestaat uit emoties. De meeste mensen beschouwen 'emoties' als iets abstracts. Ik zie emoties als vormen in de emotionele (of astrale) wereld. Harmonieuze emoties hebben ronde vormen en zachte kleuren. Disharmonieuze emoties hebben scherpe vormen en felle of duistere kleuren. Mensen met een sterke navelchakra kunnen hun emoties vorm geven. Ik heb eens een vrouw ontmoet, die omgeven was met 'kabouters', 'elfen' et cetera. Ze was een kleuterjuf en was heel veel met sprookjes bezig. Zij vormde deze 'wezens' met haar emoties.

  Als je overal in je huis poept en plast en het ook nog eens nooit opruimt, dan wordt je huis erg vies. Veel mensen doen iets dergelijks met hun emotionele omgeving. Als je al je emoties maar uitstoot en laat liggen, krijg je een zeer onplezierige emotionele omgeving. Reiniging van je emotionele omgeving zal je goed doen.

  Het emotioneel lichaam is verbonden met de navelchakra. Reiniging en versterking van je navelchakra en emotioneel lichaam gaan samen.

  Je kunt leren je emotionele omgeving reinigen met je navelchakra.

  Het emotioneel lichaam wordt ook wel het astraal lichaam genoemd. Het astraal veld is eigenlijk de emotionele dimensie.

 • Sensationele hygiene

  Wat ik hierboven heb beschreven bij emoties, die gedaanten kunnen aannemen, geldt ook voor sensaties. Maar sensaties zijn nog zwaarder en staan nog dichter bij het fysieke. Ze kunnen de gedaante aannemen van 'onzichtbare vriendjes', maar ook van demonen. Bezetenheid door demonen komt meestal overeen met 'besmetting met een sensatie, die vormvast is geworden'. Dit is een vreemde beschrijving, maar het komt het meest overeen met wat ik zie.

  Het sensationeel lichaam is verbonden met de sekschakra. Reiniging en versterking van je sekschakra en sensationeel lichaam gaan samen.

  Je kunt leren je sensationele omgeving reinigen met je sekschakra.

  Het sensationeel lichaam wordt ook wel het etherisch lichaam genoemd. De sensationele wereld wordt ook de etherische dimensie genoemd.

 • Hogere hygiene

  Boven het mentale lichaam kennen we nog vijf niveau's. Het heeft weinig zin om die hier te bespreken. Ze komen wel aan bod in de Doe het thuis cursus RaSaTa-yoga

Je dient je fysieke lichaam regelmatig fysiek te reinigen: douchen, wassen, tandenpoetsen, et cetera. Je dient ook je sensationele, emotionele en mentale lichamen te reinigen.

Je dient je fysieke huis regelmatig fysiek te reinigen: Stofzuigen, afwassen, ramen wassen, et cetera. Je dient ook je sensationele, emotionele en mentale 'huis' te reinigen.

Met RaSaTa-yoga kun je leren jezelf en je omgeving op de hogere niveau's te reinigen en te transformeren.

 

Huur een schoonmaker in

Wanneer je weinig tijd hebt, kun je een schoonmaakster inhuren om je fysieke huis schoon te maken. Dit kun je ook doen voor je aura.

Zie: Aura- en chakrareiniging

 

Is dit wetenschappelijk ???

Skeptische mensen en anti-theïsten roepen vaak de god van de wetenschap aan om 'te bewijzen', dat iedereen gek is, behalve zij. Deze idioten weten niet eens wat wetenschap is.

Een artikel over wetenschap en geloof vind je hier: Wetenschap en geloof

 

reclame/groenepolitiek_rabo4.gif

 

Promoot ons !!!

Vindt u deze pagina leuk? Geef de link dan door aan je vrienden.

Ik doe niet veel met twitter of facebook. Maar voel je vrij om over deze pagina te twitteren. Of zet een link naar deze pagina op je facebook pagina, als je die hebt.

 

Mijn facebook pagina is Andreas-Firewolf, mijn linkedin pagina andreas-firewolf. Als je een connectie wilt via sociale media, dan kan dat daar.

 

Geen spionage

Op deze site vind je geen cookies of javacript voor spionage.

Vrijwel alle websites hebben 'google analytics' en knoppen voor facebook, twitter, et cetera. Deze technieken werken meestal met javascript. Nog voor je kunt kiezen voor of tegen 'cookies', sturen deze javascripts je gegevens naar facebook, google et cetera. De Oost-duitse Stasi droomde niet eens over zulke mogelijkheden om mensen helemaal in kaart te brengen.

Op deze website worden dergelijke technieken niet gebruikt. Hier wordt je privacy niet geschonden.

 

Commentaar formulier

Dit formulier is UITSLUITEND om commentaar te geven op deze pagina. Wat u schrijft kan gepubliceerd worden.

Om een bericht te sturen naar Andreas Firewolf klikt u op Contact formulier

Om feedback te geven op deze pagina klikt u op:

 

 

Gebruik dit formulier UITSLUITEND om commentaar te geven op de inhoud van deze pagina of op de commentaren van anderen.

Voor het doorgeven van taalfouten of fouten in feiten: Klik op "Feedback geven".

Als u wilt reageren op deze pagina, vul dan de volgende velden in.

Schermnaam:

Vul uw internet-naam in. Deze naam kan worden gepubliceerd.

Email:

Indien u persoonlijk antwoord wilt, vul dan uw email-adres in. Dit adres wordt niet gepubliceerd of verkocht aan databases.

Commentaar:

  
 
    

Resterend aantal tekens: 5000

Antispam:

Indien u een mens bent, vul dan deze vraag correct in.

Wat is negentien min 6

 

Lettergrootte
1   2   3   4   5  
Contrast
normaal
De poorten van je ziel kan ik openen met een aura- en chakrareiniging.
RaSaTa-yoga: Online cursus met geleide visualisaties op mp3
Contact formulier
firewolf/ANDREAS.JPG

Consulten, workshops en begeleiding

firewolf/bos2.jpg

Wie en wat is Firewolf

alfheim.jpg

Ontwikkeling van ons centrum in noord-oost Groningen

yggdrasil/boom_kl.gif
runen100/01Fella.jpg

Online yoga

rasata/rasata.jpg
Contact formulier
Inloggen
Interessante links
Chakras en aura, kundalini, yoga
Ademoefeningen
Opleiding en persoonlijke begeleiding
Cursus RaSaTa-yoga
Er zijn vele soorten yoga. RaSaTa yoga is gericht op beheersing van energie en ontwikkelen van kundalini
Niet zweverig, maar praktisch
Harmonische afstemming van de chakras
Occulte betekenis van kundalini
Maak kennis met de macht van de adem
Bestel een proefles
Olien om de chakras te reinigen en stimuleren
Ontwikkeld door Nul-A Computers