01-01-2010

Chakra mixen: Etherische olie voor de chakras en de aura

Etherische olie voor de chakras en de aura

Om de aura en de chakra's te reinigen, te stimuleren en te ontwikkelen heeft Firewolf de onderstaande mixen van etherische olien gemaakt. Iedere mix bestaat voor 100% uit natuurzuivere etherische olie.

Deze mixen zijn te sterk om direct op de huid te gebruiken. Je kunt ze in een aromalamp verdampen. Om ze te gebruiken op de huid dien je ze op te lossen in een basisolie. Dan kun je er zelf chakra-olie of massage-olie van maken. Je kunt er ook badolie of douchegel van maken. Dit wordt hieronder beschreven.

 • purification: om de aura en chakra's te reinigen. Ook een heerlijke olie voor in de sauna. Werkt op alle chakra's en op alle delen van de aura.
 • healing: om het fysieke en etherische lichaam te helen. Werkt vooral op de acupunctuurpunten. Drukpunt-massage met deze olie is geweldig.
 • physical: vooral voor de stuitchakra en het fysieke lichaam. Geeft levensvreugde.
 • etheric: vooral voor de sekschakra en het etherisch lichaam. Stimuleert de satvas-energie.
 • sater: vooral voor de sekschakra en het etherisch lichaam. Stimuleert de rajas-energie. Ook heel geschikt voor erotische massage. Stimuleert de mannelijke kant.
 • nimfe: vooral voor de sekschakra en het etherisch lichaam. Stimuleert de tamas-energie. Ook heel geschikt voor erotische massage. Stimuleert de vrouwelijke kant.
 • emotional: vooral voor de navelchakra en het emotioneel lichaam. Helpt oude emoties te verwerken, wrok en boosheid te transformeren.
 • mental: vooral voor de maagchakra en het mentaal lichaam. Helpt denken en voelen te verhelderen en te integreren.
 • spiritual: vooral voor de hartchakra en het spiritueel lichaam. Opent de hartchakra en versterkt de ziel.
 • causal: vooral voor de keelchakra en het causaal lichaam. Helpt oud karma op te lossen, maakt het karmisch lichaam soepel en sterk.
 • evolution: vooral voor de medullachakra en het evolutionair lichaam. Stimuleert de evolutie.
 • monadic: vooral voor het derde oog en het monadisch lichaam. Helpt bij het ontwikkelen van helderziendheid.
 • cosmic: vooral voor de kruinchakra en het kosmisch lichaam. Opent je voor het goddelijk licht.
 • kundalini: stimuleert de kundalini-energie en alle chakra's. Laat de energie sterk door het etherisch lichaam stromen.

Chakra-olie en massage-olie

Je kunt een van bovenstaande mixen oplossen in een basisolie. Zelf gebruik ik daar het liefst Macadamia-olie voor. Maar je kunt ook zoete amandelolie nemen, of een van de vele andere basisolien.

Voor chakra-olie meng je 1 deel mix met 9 delen basisolie. In een flesje van 30 ml doe je dus 3 ml mix (of 60 druppels) en de rest basisolie. Je kunt ook de chakraolie kant en klaar bij ons bestellen. Zie onder.

Voor massage-olie gebruik je bijvoorbeeld 3% mix en 97% basisolie. Bijvoorbeeld 60 druppels mix in een fles van 100 ml en de rest basisolie. Als je een sterke massage-olie wilt, kun je 5% mix gebruiken.

Chakra-olie is dus veel sterker dan massage-olie. Bij een massage-olie gebruik je relatief veel olie. Bij chakra-olie doe je een druppel op een vinger en masseer je met die vinger een chakra of acupunctuurpunt. Je gebruikt dus heel weinig chakra-olie.

Chakra-tinctuur

Je kunt de mixen ook innemen, maar zeker niet puur. Voor gebruik dien je ze sterk te verdunnen tot een tinctuur. Dit kun je doen als volgt:

 • Koop (bij de apotheek of een goede drogist) alcohol voor inwendig gebruik van 96% of meer.
 • Doe 1,5 ml (30 druppels) van deze alcohol in een 10 ml flesje.
 • Voeg hier 1 druppel van een chakra-mix aan toe en schudt de inhoud door elkaar.
 • Vul de rest aan met water. Hiervoor kun je kraanwater nemen. Beter is het om gedistilleerd water te nemen. Schudt alles weer goed door elkaar.
 • Je hebt nu een tinctuur van etherische olie voor een bepaalde chakra of energie-stroom. Gebruik hiervan hooguit enkele druppels per dag. Gebruik beslist niet teveel. Er is weinig bekend van effecten van etherische olie bij inwendig gebruik. In lage dosering is het vermoedelijk veilig.
 • Gebruik dit soort tincturen NOOIT wanneer je zwanger bent, wanneer je lever of nieren niet goed werken of wanneer je snel last hebt van allergieen.

Badolie en douchegel

Badolie en douchegel kun je gemakkelijk zelf maken. Aan de badolie of douchegel kun je een mix van etherische olie toevoegen. Zo kun je bijvoorbeeld kundalini-badolie of purification douchegel maken.

Zelf maken

Hier vind je recepten voor badolie en kun je de ingredienten bestellen. Als 'geurstofmengsel' kun je een van bovenstaande mixen nemen.

Hier vind je recepten voor douchegel en kun je de ingredienten bestellen. Aan de douchegel kun je tijdens de bereiding een paar druppel van bovenstaande mixen nemen.

 

    Met Licht en Liefde
        Andreas Firewolf

 

reclame/groenepolitiek_co2.gif

 

Ik doe niet mee met anti-sociale media

 

Ik doe niet mee met facebook, twitter en dergelijke vanwege de voortdurende privacy-schendingen en het anti-sociale gedrag van dit soort anti-sociale media. Anti-sociale media bevorderen autistisch en narcistisch gedrag.

 

 

 

Via onderstaand formulier kun je contact opnemen en informatie aanvragen.

 

Lettergrootte
1   2   3   4   5  
Contrast
normaal
Ontwikkeld door Nul-A Computers