Persoonlijke begeleiding van Andreas Firewolf

Opleiding van Andreas Firewolf

Er zijn mensen die op een dag wakker worden en van de ene dag op de andere geloven, dat juist zij in staat zijn andere mensen de weg te wijzen en te onderwijzen.

Er zijn ook mensen, die na een paar workshops of cursussen menen les te kunnen geven en een beroep te kunnen maken van spiritualiteit.

Het zijn deze mensen, die spiritualiteit een slecht aanzien geven.

Andreas volgde in 1974 op 12-jarige leeftijd zijn eerste cursus bij Mazdaznan. Sindsdien heeft hij zich onafgebroken ontwikkeld en verbeterd. Op 12-jarige leeftijd werd hij vegetarier en vanaf dat moment heeft hij zijn leven gewijd aan zelfontwikkeling. Er is enig verschil tussen iemand die al meer dan 35 jaar mediteert en iemand die een paar cursussen of workshops heeft gevolgd.

healingpics/workshop11.jpg

healingpics/workshop26.jpg

firewolf/zegening_250.jpg

Voor wie is persoonlijke begeleiding bestemd?

firewolf/drum_kleur_260.jpg

firewolf/uittreden-zittend-4_250.jpg
  • Als je je echt wilt ontwikkelen en je wilt alles opzij zetten voor je geestelijke groei, dan kun je persoonlijke begeleiding krijgen van Andreas Firewolf.
  • Persoonlijke begeleiding is persoonlijk (op jou persoonlijk afgestemd) en meestal individueel. Het is mogelijk voor (echt)paren of kleine groepen om persoonlijk afgestemde inwijdingen en opleidingen te krijgen. Als je dat wilt, vraag me dan om meer informatie met onderstaand formulier.
  • Ik heb tijd om een klein aantal mensen te begeleiden. De bedoeling is, dat je een aantal jaren 6 tot 12 keer per jaar komt voor persoonlijke begeleiding.
  • Hieronder staat een link naar 'Informatie over consulten' met de prijzen. Als je de prijs niet kunt betalen, geef dan aan wat je wel kunt betalen en wat je zelf verdient.

 

Contact formulier

Gebruik dit formulier voor algemene vragen.

Reageren op de inhoud van een pagina kan uitsluitend met het commentaar-formulier, niet met dit formulier.

Meestal reageren we binnen 24 uur.

Naam:

Email:

Indien u persoonlijk antwoord wilt, vul dan uw email-adres in. Dit adres wordt niet gepubliceerd of verkocht aan databases.

Vraag, foutmelding of klacht

T

Resterend aantal tekens: 5000

Antispam:

Indien u een mens bent, vul dan deze vraag correct in.

Wat is 15 plus achtentwintig

 

reclame/groenepolitiek_kwartje.gif

 

Ik doe niet mee met anti-sociale media

 

Ik doe niet mee met facebook, twitter en dergelijke vanwege de voortdurende privacy-schendingen en het anti-sociale gedrag van dit soort anti-sociale media. Anti-sociale media bevorderen autistisch en narcistisch gedrag.

 

 

 

 

 

Lettergrootte
1   2   3   4   5  
Contrast
normaal

 

reclame/nula_200.gif

 

Beschikbaar

Als je vragen hebt, kun je me bellen via Helderinzicht.

NL 0909-8077 Box 33 90 cpm

B 0903-39968 Box 33 150 cpm

reclame/CirkelHoog.gif

 

Ontwikkeld door Nul-A Computers